Nieuws archief

@ontwerpjedroomtaart

Persbericht: Nieuwe taartenwebshop met uniek 3D taartontwerpprogramma in Nederland

2013-03-25

Nieuwe taartenwebshop met uniek 3D taartontwerpprogramma in Nederland

Vanaf nu kan iedereen volledig in 3D een eigen taart ontwerpen en direct online bestellen! Van A-Z kunnen consumenten zelf bepalen hoe een bruidstaart, kindertaart, verjaardagstaart, geboortetaart of cupcake eruit komt te zien. Tijdens het ontwerpproces kunnen er keuzes gemaakt worden uit vooraf ingestelde vormen, smaken en thema’s, waarna in de unieke 3D-applicatie de taart met kleuren en bijbehorende decoraties ontworpen kan worden. De ontworpen taart kan vervolgens direct besteld worden.

Stijgende vraag naar gepersonaliseerde taarten volgens Amerikaanse stijl
Coverfoto-klein-persbericht-300x175Ontwerpjedroomtaart bedient de groeiende groep consumenten die op zoek zijn naar gepersonaliseerde en luxe taarten. Door bekende Amerikaanse real-live taartshows worden mensen ook in Nederland steeds bewuster van alle mogelijkheden en nieuwste trends. Echter gebrek aan aanbod, tijd en inspiratie zorgt ervoor dat consumenten te vaak op zoek moeten naar de makkelijkste taartoplossingen. Vaak door snel online een onpersoonlijke slagroomtaart te bestellen of door een taart uit de bakkersetalage te kopen. Terwijl juist de huidige economische recessie ervoor zorgt dat bakkers een minder groot assortiment kunnen bieden waardoor het aanbod voor consumenten aanzienlijk beperkt wordt. Deze tijden zijn vanaf nu voorbij. De taarten van Ontwerpjedroomtaart kenmerken zich door originele en luxe ontwerpen welke worden opgemaakt volgens de traditionele Amerikaanse stijl.

Ontwerpjedroomtaart biedt ook een oplossing voor consumenten die geen tijd of inpiratie hebben om zelf een taart te ontwerpen of juist al een droomtaart gevonden hebben. Zij kunnen een taart uit de galerij kiezen of een foto van hun droomtaart uploaden en deze direct bestellen.

Luxe en gepersonaliseerde taarten
Het onderscheidende vermogen van Ontwerpjedroomtaart is niet alleen het wereldwijde unieke concept met de 3D ontwerpmogelijkheden, maar alle taarten zijn ook uniek, handgemaakt en bereid met verse ingrediënten. Om de taartkwaliteit te waarborgen zijn alle bakkers die aangesloten zijn bij ontwerpjedroomtaart, voorzien van een bakkerskeurmerk en maken deel uit van een bakkersgilde.

Het unieke concept van ontwerpjedroomtaart biedt voor ieder iets wils:

  • Creativelingen kunnen volledig in 3D een droomtaart ontwerpen en online bestellen
  • Degene die zijn droomtaart al gevonden heeft kan de foto uploaden en de gewenste taart direct bestellen
  • De druk bezette consument kan snel een taart uit de galerij kiezen om te bewerken of direct te bestellen

 

Bel mij!