Nieuws archief

@ontwerpjedroomtaart

Over ontwerpjedroomtaart

2014-01-27

Graag willen wij jullie kennis laten maken met onze nieuwe website ontwerpjedroomtaart.nl. Sla je slag en ontwerp jouw droomtaart of cupcake! Vanaf vandaag kan iedereen van A-Z zelf bepalen hoe jouw eigen bruidstaart, kindertaart, verjaardagstaart of cupcake eruit komt te zien. Iedereen kan volledig in 3D een droomtaart ontwerpen en direct online bestellen.

Onze site biedt niet alleen een unieke uitkomst voor echte creatieve taartliefhebbers maar juist ook voor degene die een mooie taart wil bestellen en minder tijd of inspiratie heeft om zelf een taart bij een bakker te bestellen. Vanaf nu hoeft niemand meer zelf naar de bakker om toch met het grootste gemak en plezier een droomtaart te bestellen. Nadat je jouw unieke en persoonlijke taartontwerp klaar hebt of je droomtaart uitgekozen hebt, wordt de taart besteld bij een van onze vaste bakkers in de buurt. Wij zorgen dat alle taarten bezorgd worden door heel Nederland en België. Zo bieden wij altijd een eigen bakker, online en in de buurt door heel Nederland en België.

Vanaf nu hoef je geen genoegen meer te nemen met gestandardiseerde taarten! Wij bieden de volgende mogelijkheden:

  • Ontwerp je taart in 3D met ons unieke 3D programma en bestel de taart direct online
  • Kies eenvoudig een taart uit ons assortiment, personaliseer de taart en bestel direct online
  • Upload een foto van je eigen taart en vraag direct een offerte aan
  • Bedrijven plaatsen eenvoudig een of meerdere bestellingen van luxe en gepersonaliseerde bedrijfstaarten, cupcakes of kleine patisserie

We hopen dat jullie net zo veel plezier beleven bij het ontwerpen als dat wij hebben!

Liefs Moniek & Nadine

Bel mij!