Geboorte taarten bestellen

Ontwerpjedroomtaart: Geboorte taarten bestellen

Een geboorte taart bestellen?

Wil jij de geboorte van een jongen of meisje vieren? Kies dan uit ons assortiment voor een van de geboorte taarten. Heb jij voor een babyshower een geboorte taart nodig? Dat kan! Of ontwerp nu je eigen geboortetaart in ons 3D ontwerpprogramma.

Maar misschien wil je nog helemaal niet direct verklappen of het een jongen of meisje wordt. Maak het spannender door voor een neutrale taart te kiezen. De kleuren van het geslacht van het kindje zul je dan pas zien als je de taart aansnijdt. De kleuren roze en/of blauw zullen in de vulling en cake verwerkt worden.

3D programma zondag Bestel uit assortimentzondag Offerte uploaden ZONDAG

HOE KUN JE JOUW GEBOORTE TAARTEN BESTELLEN?

Mogelijkheid 1: Taart uit assortiment
Kies een taart uit ons assortiment en bestel taart online. Misschien heb je weinig tijd of ben je vooral op zoek naar taart inspiratie? Kijk dan in ons uitgebreide assortiment en kies jouw taart en bestel de taart online.

Mogelijkheid 2: Taart offerte aanvragen
Upload een foto van je favoriete taart en vraag direct een offerte aan. Heb je jouw oog al laten vallen op een prachtige taart? Vraag dan een offerte aan.

Mogelijkheid 3: Taart ontwerpen in 3D
Ontwerp je unieke taart in 3D en bestel de taart online. Ontwerpjedroomtaart biedt een uniek ontwerpprogramma waarin je helemaal zelf jouw eigen droomtaart kunt ontwerpen en direct de taart kunt bestellen.

WIJ BEZORGEN ALLE GEBOORTE TAARTEN EN CUPCAKES OP IEDER GEWENSTE PLEK IN NEDERLAND OF BELGIË!

 

 

ALGEMENE INFORMATIE

1. Levertijd tenminste 4 dagen. Sneller een taart bezorgen? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!
2. Slagroomtaarten kunnen binnen 1 dag besteld worden, neem contact met ons op
3. Staat je droomtaart er niet tussen of heb je speciale wensen? Alles is mogelijk, wij adviseren graag!
4. Wij leveren in overleg ook glutenvrije taarten, biologische taarten en halal taarten. Neem contact met ons op.
5. Alle taarten op de website kunnen naar wens aangepast worden in het bestelformulier.
6. Leveren op ieder gewenste plek in Nederland of België. De bezorgkosten bedragen slechts €5,95 per bestelling.
7. Contactgegevens klantenservice: 020-2600566 of 0652733657 of mail naar [email protected] of contactformulier

BESTEL NU EEN GEBOORTE TAART!  

Ontwerpjedroomtaart biedt ook een uniek ontwerpprogramma waarin iedereen zelf taarten kan ontwerpen en bestellen!
Maar misschien heb je geen tijd of ben je op zoek naar inspiratie? Kijk dan in ons uitgebreide assortiment voor alle geboorte taarten, personaliseer jouw taart en bestel jouw taart direct online! Maar misschien heb je wel al je oog op een prachtige geboortetaart laten vallen. Vraag dan nu eenvoudig een offerte bij ons aan.

ALLES IS MOGELIJK

Heb jij een eigen idee of een specifieke wens? Wij kunnen alle soorten taarten maken en leveren, graag nodigen we je uit om contact op te nemen met onze klantenservice om jouw wensen te bespreken.

Je kunt het nog zo gek nog niet bedenken, wij kunnen alle geboortetaarten leveren. Onderaan deze pagina zie de laatst bestelde geboortetaarten bij Ontwerpjedroomtaart of kijk voor andere themataarten. Mocht jouw lievelingstaart niet in ons assortiment staan, neem dan contact op met onze klantenservice, wij denken heel graag met je mee!

WAAROM ONTWERPJEDROOMTAART?

Luxe taarten voor een betaalbare prijs!
Onze bakkers zijn geen banketbakkers maar echte taartdecorateurs die gespecialiseerd zijn customized en luxe taarten.  Of je nu een prachtige kindertaart wilt bestellen of juist een grote taart bestelling wilt plaatsen. Alles is bij ons mogelijk. Wij kunnen alle soorten luxe taarten maken, niets is te gek. Heb jij andere ideeën of wil jij voor morgen nog een taart bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij denken graag met je mee.

Eenvoudig online taarten bestellen, keuze uit oneindig assortiment
Met ons online platform combineren wij luxe, comfort en gemak! Je hoeft niet meer naar de bakker maar kunt gemakkelijk online je eigen droomtaart ontwerpen of uitkiezen en direct bestellen! Omdat wij ons online taartplatform voor iedereen toegankelijk willen maken, streven wij ernaar de scherpste prijzen te bieden. Onze droomtaarten zijn luxe en gepersonaliseerde bruidstaarten, verjaardagstaarten, kindertaarten, themataarten en cupcakes.

Geboorte taarten bestellen?
Ontwerp je eigen taart of kijk in ons assortiment voor alle themataarten!

Vragen en of opmerkingen over onze dienstverlening? Mail gerust naar [email protected]