FAQ

Vragen over onze producten of dienstverlening? Wij staan je graag persoonlijk te woord op 020-2600566 of 0652733657  of laat de vraag en of  telefoonnummer achter in het contactformulier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

MEESTGESTELDE VRAGEN CONSUMENTEN:

1. Hoe kan ik een taart bestellen?

  1. Zelf taart ontwerpen: Ontwerp je taart in 3D met ons unieke 3D programma en bestel de taart direct online
  2. Bestel uit assortiment: Kies eenvoudig een taart uit ons assortiment, personaliseer de taart en bestel direct online
  3. Offerte aanvragen: Upload een foto van je eigen taart en vraag direct een offerte aan
  4. Grote bestellingen voor bedrijven: Bedrijven plaatsen eenvoudig bestellingen van luxe en gepersonaliseerde bedrijfstaarten, cupcakes of kleine patisserie

2. Mijn droomtaart staat niet in het assortiment, wat kan ik doen?

Vraag direct een offerte aan. Wij kunnen alle soorten taarten maken en bezorgen. Heb jij een andere taart op het oog? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op om je wensen te bespreken, wij sturen je zo spoedig mogelijk een prijsopgave toe.

3. Ik heb net een offerte aangevraagd, is mijn taart dan al besteld?

Nee, een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Wij sturen je zo spoedig mogelijk een prijsopgave toe waarna je zelf kunt bepalen of je de taart bij ons wilt bestellen.

4. Ik heb zojuist een taart besteld maar ik heb nog geen bevestiging ontvangen.

Wij versturen altijd een automatische bevestiging van iedere bestelling. Dus als je geen bevestiging hebt ontvangen, kan deze in de ongewenste mail terrecht gekomen zijn of is er een technisch probleem opgetreden. Voor de zekerheid kun je dan het beste contact op nemen met ons op 020-2600566 of 0652733657 of info@ontwerpjedroomtaart.nl

5. Ik heb zojuist een taart besteld maar ik heb een fout gemaakt in de bestelling. 

Wij controleren alle bestellingen op juistheid en nemen bij twijfel contact met je op. Ben je er zelf achter gekomen dat er een fout in de bestelling is opgetreden, laat ons dat dan zo snel mogelijk weten.

6. Bieden jullie ook bruidstaartproeverijen aan?

Voor bruidstaarten vanaf 100 personen bieden wij ook een proeverij aan. Graag nodigen we je uit om contact met ons hierover op te nemen.

7. Bezorgen jullie en wat zijn de kosten?

Wij bezorgen op ieder gewenste locatie door heel Nederland en België. De bezorgkosten bedragen €5,95 per bestelling, onafhankelijk van de locatie in Nederland of België.

8. Wat zijn de prijzen?

Je kunt het zo gek nog niet bedenken, wij kunnen alle soorten taarten maken en leveren. Alle taarten zijn altijd customized en op maat gemaakt voor onze klanten. Afhankelijk van de bewerkbaarheid van de taarten, kan de prijs per taart verschillen. Taarten kunnen bij ons vanaf €3,20 per persoon besteld worden. En cupcakes vanaf €2,75 per cupcake. Voor grotere bestellingen maken wij graag een prijsopgave op maat.

9. Wanneer bezorgen jullie?

Wij bezorgen 7 dagen per week. Wij streven ernaar om op elk gewenste tijdstip te bezorgen. Je kunt je gewenste aflevertijdstip bij de bestelling opgeven.

10. Hoe lang moet ik van van te voren bestellen?

Omdat wij luxe en gespecialiseerde taarten leveren, hanteren wij een bestellingsperiode van tenminste 5 werkdagen. Wil je toch sneller een taart bestellen? Neem dan contact op met de klantenservice zodat we kunnen kijken of de bestelling toch nog in de planning mee kan.

11. Hoe kan ik afrekenen?

Betalen kan met een credit card of via je eigen bank met iDeal. Ook is het mogelijk om op basis van een factuur te betalen.

12. Kan ik bepaalde producten laten uitsluiten?

Het is geen enkel probleem om producten te laten uitsluiten. Vermeldt dit goed in de daarvoor beschikbare ruimte op de bestellingspagina. Wij leveren ook taarten zonder alcohol, dierlijke vetten, gluten, melk en noten.

13. Kan ik een persoonlijk kaartje toevoegen aan mijn bestelling?

Wij bieden ook de mogelijkheid aan om een kaartje met een persoonlijke tekst aan de bestelling toe te voegen. Vermeldt dit in de daarvoor beschikbare ruimte op de bestellingspagina in het veld  ‘extra opmerkingen’.

14. Kan ik een foto en/of tekst toevoegen op de taart?

Je kunt ook een foto toevoegen aan de bestelling:
– Taart ontwerpen: Klik op de bovenste laag op de knop ‘Toppers’ om de gewenste tekst en of foto toevoegen.
– Offerte aanvraag: Je kunt een offerte aanvragen van een taart met een foto
– Bestel uit assortiment: Je kunt kiezen voor een fototaart en mail ons jouw foto naar: info@ontwerpjedroomtaart.nl
– Contactformulier: Vul het contactformulier in met alle wensen, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op
– Stuur ons een mail met alle wensen naar: info@ontwerpjedroomtaart.nl

MEESTGESTELDE VRAGEN BEDRIJVEN

1. Hoe kan ik een taart voor bedrijven bestellen?

  1. Ga naar de zakelijke pagina voor bedrijven en upload een logo of taartafbeelding en vraag direct een offerte aan.
  2. Of bestel een taart (of meerdere taarten) uit het assortiment
  3. Offerte aanvragen: Upload een foto van je eigen taart en vraag direct een offerte aan

De afrekening verloopt op factuurbasis.

2. Bezorgen jullie en wat zijn de kosten?

Wij bezorgen op ieder gewenste locatie door heel Nederland en België. De bezorgkosten bedragen €5,95 per bestelling, onafhankelijk van de locatie in Nederland en België.

3. Wanneer bezorgen jullie?

Wij bezorgen 7 dagen per week. Wij streven ernaar om op elk gewenste tijdstip te bezorgen. Je kunt je gewenste aflevertijdstip bij de bestelling opgeven.

4. Wat zijn de prijzen?

Je kunt het zo gek nog niet bedenken, wij kunnen alle soorten taarten maken en leveren. Alle taarten zijn altijd customized en op maat gemaakt voor onze klanten. Afhankelijk van de bewerkbaarheid van de taarten, kan de prijs per taart verschillen. Taarten kunnen bij ons vanaf €3,20 per persoon besteld worden. En cupcakes vanaf €2,75 per cupcake. Voor grotere bestellingen maken wij graag een prijsopgave op maat.

5. Kunnen jullie ook grote bestellingen verzorgen?

Wij kunnen ook grote bestellingen in zowel Nederland als België verzorgen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij verzorgen grotere taarten en bestellingen op maat.

6. Hoe kan ik afrekenen?

Betalen kan met een credit card of via je eigen bank met iDeal. Ook is het mogelijk om op basis van een factuur te betalen. Voor bedrijven hanteren wij een betalingstermijn van 14 werkdagen.

7. Hoe lang moet ik van van te voren bestellen?

Omdat wij luxe en gespecialiseerde taarten leveren, hanteren wij een bestellingsperiode van tenminste 5 werkdagen. Wil je toch sneller een taart bestellen? Neem dan contact op met de klantenservice zodat we kunnen kijken of de bestelling toch nog in de planning mee kan. Logotaarten en slagroomtaarten kunnen wij binnen 2 werkdagen leveren. Neem contact op met onze klantenservice op 020-2600566 of 0652733657 of stuur een bericht naar info@ontwerpjedroomtaart.nl

8. Kan ik bepaalde producten laten uitsluiten?

Het is geen enkel probleem om producten te laten uitsluiten. Vermeldt dit goed in de daarvoor beschikbare ruimte op de bestellingspagina. Wij leveren ook taarten zonder alcohol, dierlijke vetten, gluten, melk en noten.

9. Kan ik een persoonlijk kaartje toevoegen aan mijn bestelling?

Wij bieden ook de mogelijkheid aan om een kaartje met een persoonlijke tekst aan de bestelling toe te voegen. Vermeldt dit in de daarvoor beschikbare ruimte op de bestellingspagina in het veld  ‘extra opmerkingen’.

10. Wat is het verschil tussen een logotaart en een 3D taart?

Het verschil tussen een logotaart en een 3D taart is dat een 3D taart een fysieke weergave is van de afbeelding van het logo, product en of dienst. Met andere woorden, in plaats van dat je een ronde of vierkante taart besteld met daarop de gebruikelijke accessoires, wordt de taart geheel 3D. Als voorbeeld kun je denken aan een handtas, een mobieltje, een muziekinstrument, dieren, meubelen of gereedschap. Maar misschien verkoop je wel kleding, huizen, schoenen of planten. Overal kunnen wij een 3D taart van maken.

Het is ook mogelijk om een taart met jullie bedrijfslogo te bestellen. Wij kunnen het logo printen op eetbare print of handgemaakt op de taart ‘boetseren’. Kijk in ons assortiment voor meer voorbeelden.

Bel mij!