3D taart bestellen

Ontwerpjedroomtaart: 3D taart bestellen

3D taarten bestellen?

Wil je graag jouw bedrijfslogo als 3D taart om leveranciers of personeel te bedanken? Misschien ben je wel op zoek naar een prachtige taart voor een nieuwe productlancering. Of  misschien wil je een echte 3D kindertaart bestellen? Bij Ontwerpjedroomtaart kun je eenvoudig een 3D taart bestellen, ook grote bestellingen kunnen wij verzorgen! Kijk in ons assortiment naar alle 3D taarten, ontwerp je eigen 3D taart of stuur ons een afbeelding van jouw droom 3D taart!

Bestel uit assortimentzondag3D programma zondag
Offerte uploaden ZONDAG

 

 

 

 

 

HOE KUN JE JOUW 3D TAART BESTELLEN?

Mogelijkheid 1: Taart uit assortiment
Kies een taart uit ons assortiment en bestel taart online. Misschien heb je weinig tijd of ben je vooral op zoek naar taart inspiratie? Kijk dan in ons uitgebreide assortiment en kies jouw taart en bestel de taart online. Bestel hier direct jouw taart.

Mogelijkheid 2: Taart offerte aanvragen
Upload een foto van je favoriete taart en vraag direct een offerte aan. Heb je jouw oog al laten vallen op een prachtige taart? Vraag dan een offerte aan.

Mogelijkheid 3: Taart ontwerpen in 3D
Ontwerp je unieke taart in 3D en bestel de taart online. Ontwerpjedroomtaart biedt een uniek ontwerpprogramma waarin je helemaal zelf jouw eigen droomtaart kunt ontwerpen en direct de taart kunt bestellen.

WIJ BEZORGEN ALLE TAARTEN EN CUPCAKES OP IEDER GEWENSTE PLEK IN NEDERLAND OF BELGIË!

 

 

ALGEMENE INFORMATIE

1. Levertijd tenminste 4 dagen. Sneller een taart bezorgen? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!
2. Slagroomtaarten kunnen binnen 1 dag besteld worden, neem contact met ons op
3. Staat je droomtaart er niet tussen of heb je speciale wensen? Alles is mogelijk, wij adviseren graag!
4. Wij leveren in overleg ook glutenvrije taarten, biologische taarten en halal taarten. Neem contact op met de klantenservice voor de mogelijkheden.
5. Alle taarten op de website kunnen naar wens aangepast worden in het bestelformulier.
6. Leveren op ieder gewenste plek in Nederland of België. De bezorgkosten bedragen slechts €5,95 per bestelling.
7. Contactgegevens klantenservice: 020-2600566 of 0652733657 of mail naar [email protected] of contactformulier

WAAROM EEN 3D TAART BESTELLEN? 

Het verschil tussen een ‘normale’ taart en een 3D taart is dat 3D taarten een fysieke weergaven zijn van de afbeelding. Dus in plaats van dat je een ronde of vierkante taart besteld met daarop de gebruikelijke accessoires, wordt de taart geheel in 3D nagemaakt. Je kunt denken aan een handtas, een mobieltje, een muziekinstrument, schatkist, dieren of barbie. Maar misschien verkoop je wel kleding, huizen, schoenen of planten. Overal kunnen wij een 3D taart van maken.

Een 3D taart wordt ook wel een themataart of ‘sculpted cake’ genoemd.  Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen voor alle mogelijkheden en ideeën.

ALLES IS MOGELIJK

Heb jij een eigen idee of een specifieke wens? Wij kunnen alle soorten taarten maken en leveren, graag nodigen we je uit om contact op te nemen met onze klantenservice om jouw wensen te bespreken.

Ontwerpjedroomtaart biedt ook een uniek ontwerpprogramma waarin iedereen zelf taarten kan ontwerpen en bestellen!
Maar misschien heb je geen tijd of ben je op zoek naar inspiratie? Kijk dan in ons uitgebreide assortiment en kies jouw 3D taart, personaliseer jouw taart en bestel jouw 3D taart direct online! Maar misschien heb je wel al je oog op een prachtige taart laten vallen. Vraag dan nu eenvoudig een offerte bij ons aan.

Je kunt het nog zo gek nog niet bedenken, wij kunnen alle mogelijke 3D taarten leveren. Kijk in ons assortiment voor alle 3D taarten of voor alle andere themataarten. Staat jouw lievelingstaart niet in ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij denken heel graag met je mee!

WAAROM ONTWERPJEDROOMTAART?

Luxe taarten voor een betaalbare prijs!
Onze bakkers zijn geen banketbakkers maar echte taartdecorateurs die gespecialiseerd zijn customized en luxe taarten.  Of je nu een prachtige kindertaart wilt bestellen of juist een grote taart bestelling wilt plaatsen. Alles is bij ons mogelijk. Wij kunnen alle soorten luxe taarten maken, niets is te gek. Heb jij andere ideeën of wil jij voor morgen nog een taart bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij denken graag met je mee.

Eenvoudig online taarten bestellen, keuze uit oneindig assortiment
Met ons online platform combineren wij luxe, comfort en gemak! Je hoeft niet meer naar de bakker maar kunt gemakkelijk online je eigen droomtaart ontwerpen of uitkiezen en direct bestellen! Omdat wij ons online taartplatform voor iedereen toegankelijk willen maken, streven wij ernaar de scherpste prijzen te bieden. Onze droomtaarten zijn luxe en gepersonaliseerde bruidstaarten, verjaardagstaarten, kindertaarten, themataarten en cupcakes.

Wij bezorgen door heel Nederland en België! Onderaan deze pagina vindt je een paar prachtige 3D taarten die onlangs besteld zijn!

3D taart bestellen?
Ontwerp je eigen taart of kijk in ons assortiment voor alle themataarten!

Vragen en of opmerkingen over onze dienstverlening? Mail gerust naar [email protected]