Bruidstaarten Almere

Ontwerpjedroomtaart: Bruidstaarten Almere bestellen

Een bruidstaart in Almere bestellen?

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Bij Ontwerpjedroomtaart kun je eenvoudig jouw droom bruidstaart in Almere bestellen!
Bij de mooiste dag van jullie leven hoort ook een prachtige bruidstaart. Of jullie voorkeur uitgaat naar een klassieke bruidstaart of liever een romantische bruidstaart willen. Met of zonder veel kleur, niets is te gek en alles is mogelijk! Wij leveren alle bruidstaarten ook in Almere! Weten jullie nog niet wat jullie willen? Wij adviseren graag over de mogelijkheden.

3D programma zondagBestel uit assortimentzondagOfferte uploaden ZONDAG

HOE KUN JE JOUW BRUIDSTAART IN ALMERE BESTELLEN?

Mogelijkheid 1: Taart uit assortiment
Kies een taart uit ons assortiment en bestel taart online. Misschien heb je weinig tijd of ben je vooral op zoek naar taart inspiratie? Kijk dan in ons uitgebreide assortiment en kies jouw taart en bestel de taart online.

Mogelijkheid 2: Taart offerte aanvragen
Upload een foto van je favoriete taart en vraag direct een offerte aan. Heb je jouw oog al laten vallen op een prachtige taart? Vraag dan een offerte aan.

Mogelijkheid 3: Taart ontwerpen in 3D
Ontwerp je unieke taart in 3D en bestel de taart online. Ontwerpjedroomtaart biedt een uniek ontwerpprogramma waarin je helemaal zelf jouw eigen droomtaart kunt ontwerpen en direct de taart kunt bestellen.

WIJ BEZORGEN ALLE BRUIDSTAARTEN EN CUPCAKES OP IEDER GEWENSTE PLEK IN NEDERLAND OF BELGIË!

 

 

ALGEMENE INFORMATIE

1. Levertijd tenminste 4 dagen. Sneller een taart bezorgen? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!
2. Slagroomtaarten kunnen binnen 1 dag besteld worden, neem contact met ons op
3. Staat je droomtaart er niet tussen of heb je speciale wensen? Alles is mogelijk, wij adviseren graag!
4. Wij leveren in overleg ook glutenvrije taarten en halal taarten. De wensen kunnen opgegeven worden in het bestelformulier.
5. Alle taarten op de website kunnen naar wens aangepast worden in het bestelformulier.
6. Leveren op ieder gewenste plek in Nederland of België. De bezorgkosten bedragen slechts €5,95 per bestelling.
7. Contactgegevens klantenservice: 020-2600566 of 0652733657 of mail naar info@ontwerpjedroomtaart.nl of contactformulier

BRUIDSTAARTEN ALMERE BESTELLEN!  

Ontwerpjedroomtaart biedt een uniek ontwerpprogramma waarin iedereen zelf taarten kan ontwerpen en bestellen!

Bruidstaarten Almere: Je kunt het nog zo gek niet niet bedenken, wij kunnen alle bruidstaarten in Almere maken en leveren. Kijk in ons assortiment voor alle bruidstaarten of voor andere themataarten. Staat jullie droomtaart er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij denken heel graag met jullie mee!

ALLES IS MOGELIJK

Heb jij een eigen idee of een specifieke wens? Wij kunnen alle soorten taarten maken en leveren, graag nodigen we je uit om contact op te nemen met onze klantenservice om jouw wensen te bespreken.

WAAROM ONTWERPJEDROOMTAART?

Luxe taarten voor een betaalbare prijs!
Onze bakkers zijn geen banketbakkers maar echte taartdecorateurs die gespecialiseerd zijn customized en luxe taarten.  Of je nu een prachtige kindertaart wilt bestellen of juist een grote taart bestelling wilt plaatsen. Alles is bij ons mogelijk. Wij kunnen alle soorten luxe taarten maken, niets is te gek. Heb jij andere ideeën of wil jij voor morgen nog een taart bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij denken graag met je mee.

Eenvoudig online taarten bestellen, keuze uit oneindig assortiment
Met ons online platform combineren wij luxe, comfort en gemak! Je hoeft niet meer naar de bakker maar kunt gemakkelijk online je eigen droomtaart ontwerpen of uitkiezen en direct bestellen! Omdat wij ons online taartplatform voor iedereen toegankelijk willen maken, streven wij ernaar de scherpste prijzen te bieden. Onze droomtaarten zijn luxe en gepersonaliseerde bruidstaarten, verjaardagstaarten, kindertaarten, themataarten en cupcakes.

Bruidstaarten in Almere bestellen?
Ontwerp je eigen taart of kijk in ons assortiment voor alle bruidstaarten!

Vragen en of opmerkingen over onze dienstverlening? Mail gerust naar info@ontwerpjedroomtaart.nl